Ardıçlı İlkokulu

Vizyon: Eğitimde öncü konuma gelerek ilçede en kaliteli okullar arasında yer almaktır.

Misyon: Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışı, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah 09:50-12:00 Öğle 12:50-14:20
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 2 - Okulumuz lojmanları tek kat üzeri olup 2 oda 1 salon olup lojman yaklaşık 60 metrekaredir. Mutfak banyo ve tuvaletler fayans kaplı olup lojman zemini ahşap kaplamadır. Isı yalıtımlı cam mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ardicliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ARDIÇLI MAH. ARDIÇLI KÜME EVLERİ ARDIÇLI ILKOKULU BLOK NO: 13 PASİNLER / ERZURUM

Kütüphane Kitap Sayısı :1948

Yerleşim Yeri - Ardıçlı Köyü / Pasinler / ERZURUM

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu köyden ilçe merkezine belirli aralıklarla sürekli çalışan 4 minibüs bulunmaktadır. İlçe merkezinden ile ise 15 dakika aralıklarla belediye otobüsleri çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 9 km İl merkezine 43 km